Riviera by Studiomk27

Studiomk27 Spotlights The Riviera Bar

studiomk27, the maker of the awarded project studiomk27's Riviera Bar demonstrates, The curved lines of the glass bricks of the façade are transported to the inside. The result is a sinuous counter registered throughout the ground floor. In the center, the waiters and barmen serve the public; and around them the clients can openly see the whole space, seeing all of the people in the enclosure. Besides the counter in an organic shape, the restrooms are located on this floor as well. A sculpture-like staircase – originally from the space – takes us to the first floor, where there is the large salon on the restaurant and the kitchen. .

Riviera by Studiomk27 Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35690

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Buy and Sell Design

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/function-spinner.php on line 55