Office Building:jansen Campus by Davide Macullo

Davide Macullo Exhibits The Jansen Campus Office Building

Davide MacUllo, the designer of the awarded work Office Building:Jansen Campus by Davide MacUllo explains, The building is a striking new addition to the skyline, linking the industrial area and the old town and takes its triangular forms from the traditional pitched roofs of Oberriet. The project integrates innovative technologies, includes new details and materials and meets strict Swiss ‘Minergie’ sustainable building standards. The facade is clad in a dark pre-patinated perforated Rheinzink mesh that evokes the density of the tones of the wooden buildings of the surrounding area. Customised work spaces are open plan and the geometry of the building slices out views to the Rheintal..

Office Building:jansen Campus by Davide Macullo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26065

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Design Competition

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/function-spinner.php on line 55